Unboxing: Mate 20 Pro - Gluegate?

Unboxing: Mate 20 Pro - Gluegate?

Huawei fortsätter att sikta på de stora spelarnas marknad. Med det senaste flaggskeppet Mate 20 Pro försöker tillverkaren att göra allt samtidigt som man skapar nya, spännande, funktioner. Telefonen är dock inte utan fel och det så kallade Gluegate präglar min upplevelse för denna annars imponerande telefon.

Kolla in min Unboxing och mina intryck här, och delta gärna i diskussionerna kring Gluegate.

Read More

#Gluegate - Huawei Mate 20 Pro

#Gluegate - Huawei Mate 20 Pro

Huaweis senaste flaggskepp, Mate 20 Pro, är troligen den mest spännande telefonen som lanserats 2018. Teknikrecensenter älskar den och Michael Fisher (aka. Mr Mobile) utnämnde den nyligen till Årets Telefon. Som med de flesta stora lanseringar är enheten dock inte utan fel och de flesta vet kanske inte ens att deras telefon är påverkad.

Här är min rapport om Gluegate på Huawei Mate 20 Pro.

Read More

Recension: iPhone XS - Min Första iPhone

Recension: iPhone XS - Min Första iPhone

Efter alla fördomar och rädslor för vad jag inte skulle gilla med iPhone XS avslutar jag recensionsperioden nästan utan klagomål. Rena motsatsen faktiskt. Jag tror att jag kommer att sakna mycket av Apples senaste flaggskepp.

Som teknikrecensenter tycker om att påpeka så är telefonen inte perfekt. Ingen telefon är perfekt men för mig träffar iPhone XS väldigt många mål. Detta är min in-depth recension av funktioner, design och prestanda, både avseende mjukvara och kamera.

Read More

[Uppdaterad: 181026, 181028] Rapport: Svenska Google Home hör dåligt

[Uppdaterad: 181026, 181028] Rapport: Svenska Google Home hör dåligt

Flertalet användare rapporterar att Google Home har svårt att utföra kommandon som att tända specifika lampor och då svarar att den inte vet hur man gör ännu.  

Serverfel eller dålig implementation, har du upplevt svårigheter med Google Assistenten sedan den officiella lanseringen igår? 

Read More

Recension: Google Home och Home Mini

Recension: Google Home och Home Mini

Google Home har varit en del av marknaden ett tag och Google expanderar aggressivt på en global skala. Idag (24 oktober -18) lanseras högtalarna i Sverige med fullt språkstöd. Hr är min recension efter att ha haft Assistenten i vårat hem i 11 månader.

Read More

iPhone XS Journal - Vecka 1

iPhone XS Journal - Vecka 1

Första veckans Android Users iOS-Files är uppe. Följande handlar om hur jag som en långvarig Androidanvändare upplever en vecka på den mörka sidan. Idag ligger kameran i fokus men även mina tankar om telefonen och iOS än så länge. Vad jag gillar och vad jag ogillar.

Read More

Test: Oppo Find X - Jag Recenserar det Okända

Test: Oppo Find X - Jag Recenserar det Okända

Jag har varit sugen på att testa flaggskeppet Oppo Find X enda sedan den första lanseringsvideon. Från ett användarperspektiv kan jag inte förneka hur coolt det både känns och ser ut. Inte heller kan jag förneka fur futuristiskt telefonen känns.

Tested består av både en Unboxing och en Recension. Samtliga funktioner som nämns har dock testats grundligt.

Read More

Recension: LG G7 ThinQ

Recension: LG G7 ThinQ

LG - Tillverkaren vars smartphoneproduktion alltid verkar ligga i underläge och stadigt hamnar efter sina större konkurrenter.

I år har LG bestämt sig för att lansera ett flaggskepp som gör allt och i den vevan utmanar dem Samsung på deras hemmaplan. Detta visar sig genom enheten LG G7 ThinQ, med det minst sagt konstiga namnet åt sidan är det synd för minoriteten att majoriteten inte ger den en chans.

Här är min djupdykande recension: 

Read More

Apple iPhone Xs - Mina Tankar

Apple iPhone Xs - Mina Tankar

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Jag har aldrig ägt en iPhone.
Detta gör mig till en opålitlig källa när det gäller många åsikter om dessa specifika produkter. Här vill jag närma mig ämnet med ett utanför-perspektiv dock, jag tittar in genom fönstret en kall höstmorgon.

Äntligen har Apple visat upp och prissatt sina nya iPhone-modeller och vi kan urskilja vart årets smartphone-trend är på väg. Det är inte direkt ett stort hopp. vad tror du? Ge mig en chans!

Read More

Recension: OnePlus 6

Recension: OnePlus 6

Då var det dags! Efter lite över en månads användning är min OnePlus 6 ute för recension. Om du har läst mina tidigare diskussioner vet du hur jag känner angående marknaden för budget-flaggskepp. För att göra en lång historia kort så saknar jag fortfarande ord för hur bra telefonen presterar (Spoiler).

Läs min recension för fullständigt test av Batteriuthållighet, Kameran, Mjukvaran och Hårdvaran.

Read More

Recension: Asus Zenwatch 3

Recension: Asus Zenwatch 3

Det var min LG G watch R år 2015 som var min första och senaste interaktion med det då benämnda Android Wear, idag Wear OS. Detta var min första smartklocka och till mitt minne tyckte jag om operativsystemet, så jag har velat prova det igen med positiv nyfikenhet. I mina ögon har alltid Asus Zenwatch 3 sett riktigt snygg ut, så när någon sålde en knappt använd version för 400 kr kunde jag inte säga nej.

Men hur väl håller en smartklocka från 2016 nu i 2018?

Read More